Startpagina Actueel

Royal A-ware verhoogt in december melkprijs en doet er extra bonus van 2 euro bij

De Nederlandse zuivelverwerker Royal A-ware, die nog altijd Vlaamse melkveehouders zoekt, betaalt voor december een hogere melkprijs uit. Daarbovenop komt voor de maand december nog een extra bonus van 2 euro over de in december geleverde liters.

De directie van Royal A-ware heeft de standaardmelkprijs voor december 2021 vastgesteld op 42,40 euro per 100 l melk. Dit is gebaseerd op 42 gr per l vet en 34 gr per l eiwit, exclusief premies en inclusief een eenmalige bonus van 2 euro over de in december geleverde liters.

“Dit is een aanpassing van +4,25 euro per 100 l melk ten opzichte van de melkprijs van november 2021”, zegt Luc Van Hoe, directeur Melkveehouderijzaken België bij Royal A-ware. De A-ware België...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Provincies zetten Korte Keten in de kijker met spaarkaartactie

Korte Keten De Vlaamse provincies sloegen dit jaar de handen in elkaar om een spaarkaartactie in het kader van de Week van de Korte Keten te organiseren. Daarmee kunnen korte keten-producenten hun klanten de weg wijzen naar elkaar. Daarnaast zet elke provincie nog eens op haar eigen manier de korte keten in de kijker.
Meer artikelen bekijken