Startpagina Melkvee

Vijf studenten van Hogeschool Vives ontwikkelen een cocktail op basis van melk: Lì O Lai

Vijf studenten agro- en biotechnologie van Hogeschool Vives creëerden binnen het vak ‘Student Company’ een innovatief product, een cocktail op basis van verse melk.

We vinden dat melkveehouders niet genoeg waardering krijgen voor hun werk en producten, aldus Gilles Demuynck. “We gingen aan de slag met de melk en eindigden met een leuke en lekkere cocktail.”

Melkcocktail

Bij de zoektocht naar een origineel en innovatief product werd er gezocht naar iets waar jongeren verzot op zijn. De trend van cocktailbars word steeds populairder, daarom speelden we hierop in. Bij de smaakcombinatie is...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Melkvee

DGZ: "Tijd voor kordate acties om een IBR-vrije status te bekomen"

Overdraagbare ziekten Dankzij de specifieke en striktere maatregelen die de overheid neemt in het kader van IBR, is de nieuwe deadline voor een IBR-vrije status voor België in 2030 wel haalbaar, zegt Dierengezondheidszorg Vlaanderen (DGZ). “Zolang er positieve dieren aanwezig blijven bij handelaars, afmestbedrijven, waar dan ook, en deze dragers zich naar andere bedrijven kunnen bewegen zonder dat ze traceerbaar zijn, is het dweilen met de kraan open.”
Meer artikelen bekijken