Wolf die opdook in Antwerpse haven doodde mogelijk 2 schapen

Volgens Welkom Wolf gaat het meer dan waarschijnlijk om het dier dat vorige week werd gefilmd in de Nederlandse provincie Noord-Brabant.
Volgens Welkom Wolf gaat het meer dan waarschijnlijk om het dier dat vorige week werd gefilmd in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. - Foto: Pixabay

De wolf, door de campagne Welkom Wolf al Asterix gedoopt omdat hij in de haven opdook bij Tabaknatie Asterix, zou de A12 hebben moeten oversteken om bij zijn prooi in Stabroek te geraken. Zo’n nachtelijke trip kan echter niet worden uitgesloten. Het havengebied is in ieder geval geen geschikt leefgebied voor een wolf, klinkt het nog.

Volgens Welkom Wolf gaat het meer dan waarschijnlijk om het dier dat vorige week werd gefilmd in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Die wolf trok vervolgens door Zeeland tot aan de Noordzee en zou zich dit weekend dus hebben vastgelopen in het Antwerpse havengebied. Het zou om een ander exemplaar gaan dan wolf Klaasje, die de voorbije weken rondzwierf in en rond de Kalmthoutse Heide ten noorden van Antwerpen.

Belga

Meest recent

Meest recent