Startpagina Mechanisatie

Overhandiging Isuzu D-Max

Nadat de Landelijke Uitgeverijen die de publicatie verzorgen van Landbouwleven en Le Sillon Belge in 2016 een quad als hoofdprijs van de lezerswedstrijd hadden, was het ditmaal de beurt aan een Isuzu D-Max pick-up om verloot te worden onder zijn lezers.

Leestijd : 1 min

Tijdens de Libramont landbouwbeurs kon deelgenomen worden aan deze lezerswedstrijd waarbij onder vorm van een leasingformule een Isuzu D-Max te winnen viel. Fabien Comblé uit Jollain-Merlin (Brunehaut) kreeg afgelopen dinsdag 5 september de sleutels overhandigd bij Garage Fayt te Dour.

Bijna 4.000 deelnemers mochten we registreren tijdens onze lezerswedstrijd in Libramont. Uiteindelijk werd Fabien Comblé, aardbeienteler, uitgeloot als de gelukkige. Bij de sleuteloverhandiging was hij heel ongeduldig om de capaciteiten van het 4x4 alle terreinvoertuig te kunnen uittesten.

Fabien Comblé is reeds twintig jaar abonnee en is door passie tien jaar geleden verzeild geraakt in de aarbeienteelt. Doorheen de jaren werd er een afzetstructuur en klantenbestand uitgebouwd waardoor het gros van de aardbeienproductie via directe verkoop wordt afgezet.

De Landelijke Uitgeverijen wenst de heer Comblé vele veilige en deugddoende ritjes toe met de Isuzu.

Andere initiatieven zullen voornoemde lezersactie opvolgen. Aarzel niet om uw kans te wagen tijdens komende wedstrijden die aangekondigd worden in uw favoriete kranten Landbouwleven & Le Sillon Belge.

Naar P-Y. L.

Lees ook in Mechanisatie

Meer artikelen bekijken