Startpagina Mechanisatie

Belgisch kampioenschap oldtimerploegen verplaatst door weersomstandigheden

Omwille van de drassige omstandigheden en met een nat weekend in zicht hebben de organisatoren, in overleg met het BOP (Belgsich oldtimerploegen) en de terreineigenaar besloten het Belgisch kampioenschap Oldtimerploegen te verplaatsen van zondag 2 oktober naar zondag 9 oktober.

Leestijd : 1 min

Allicht een juiste beslissing daar de weersvooruitzichten voor volgende week veel optimistischer zijn. Hopelijk houden we het dan droog in op het terrein in Rotselaar.

De ingeschrevenen worden verzocht hun deelname te herbevestigen.

Het programma en het tijdschema blijven onveranderd.

Het Belgsich kampioenschap oldtimer en classic ploegen start zoals gepland om 9 uur en een briefing om 10 uur. Zodat een uur later de openingsvoor geploegd kan worden. Na jurering hiervan kan er geploegd worden van 12:30 tot 16 uur. Om 17u wordt de uitslag bekend gemaakt en is er de prijsuitreiking.

Locatie: Vijfde Liniestraat, 3110 Rotselaar.

Meer info via htvrotselaar@gmail.com.

TD

Lees ook in Mechanisatie

Eerste dealerday over precisielandbouw groot succes

Mechanisatie Fedagrim, Thomas More Geel en RTC Antwerpen organiseerden 28 oktober een eerste dealerday. Tractordealers, landbouwmechanisatiebedrijven, leerkrachten uit het land-en tuinbouwonderwijs kwamen samen met de studenten van de landbouw en landbouwmechanisatierichting in Geel samen voor dit event rond precisielandbouw.
Meer artikelen bekijken