Startpagina Mechanisatie

Contractor Days voor loonwerkers

Met de Contractor Days wordt er een nieuw tweedaags evenement georganiseerd dat draait rond netwerken, studiemomenten en landbouwmachines. Het event is er voor een professioneel publiek.

Leestijd : 1 min

Voor de organisatie van dit gebeuren staat Landbouw-Service in. Dit is de nationale beroepsfederatie van loonwerkers in België. Met de Contractor Days op 14 en 15 december in Groot-Bijgaarden richten ze een professioneel evenement in voor loonwerkers en hun medewerkers.

Rijk gevuld programma

Ter plaatse hebben de bezoekers de mogelijkheid om in een aangename en ontspannen sfeer in contact te treden met een vijftigtal exposanten. Hiernaast is er de mogelijkheid om aan meerdere studiemomenten (conferenties) deel te nemen volgens een gevarieerd aanbod en actualiteitsgerelateerde onderwerpen. Netwerken met professionelen uit de sector vormt een andere steunpilaar van het evenement.

Op beide beursdagen is er een uitgebreid programma met interessante studiemomenten beschikbaar over bodembewerking, uitzonderlijk vervoer, precisielandbouw, personeelsbeheer, innovatieve spuittechnieken, omgevingsvergunning, drones, leasing, Vegaplan.

Praktisch

De Contractor Days vinden plaats op woensdag 14 en donderdag 15 december van 10 tot 18 uur in Brussels Gate, voorheen Brussels Kart Expo (Alfons Gossetlaan 9 in Groot-Bijgaarden).

De toegang is exclusief voorbehouden aan vakpubliek of studenten. De prijs van een toegangsticket bedraagt 20 euro online aangekocht, 28 euro ter plaatse voor professionelen. Studenten kunnen enkel ter plaatse een inkom betalen van 5 euro. Het tarief omvat ook de parking, een kleine maaltijd en toegang tot de seminaries. Het is een volledig cashloos evenement.

Voor meer info en het volledige seminarie kijk op: www.contractordays.be.

Tim Decoster

Lees ook in Mechanisatie

Meer artikelen bekijken