Startpagina Edito

Edito: Vrede en goesting in 2023!

Met het jaareinde in zicht, blikken we vooruit op een mooie traditie, namelijk elkaar de beste wensen overmaken voor het nieuwe jaar. Onmiddellijk voegen we daar gebruikelijk ‘een goede gezondheid’ aan toe. Dit jaar willen we jullie ook nog 2 andere dingen wensen: vrede en goesting.

Het afgelopen jaar zal ongetwijfeld de geschiedenisboeken ingaan met op nummer één een van de opmerkelijkste gebeurtenissen: de Russische invasie in Oekraïne. Nadat de coronacrisis de wereld door elkaar schudde in 2020 en 2021, volgde in 2022 deze vreselijke oorlog met vergaande gevolgen voor ons allen. In dit kader kreeg het wensen van vrede in de kerstperiode toch een andere betekenis in 2022. Tussen Brussel en Kiev, de hoofdstad van Oekraïne, ligt immers maar een goede 2.000 km. Dat is best dichtbij. Bovendien grenst Oekraïne aan Europa...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Edito

Edito: (H)eerlijk dichtbij, maar... voor de consument soms te veraf

Edito Tijdens de ‘Week van de Korte Keten’ – dit jaar van 18 tot 26 mei – zetten weer heel wat producenten hun aanbod aan (h)eerlijke producten extra in de kijker. Verser kunnen de producten niet op je bord belanden, maar toch raakt die consument niet altijd meer op het boerenerf.
Meer artikelen bekijken