Startpagina Edito

Edito: Agriflanders toont veerkrachtige landbouwsector

Agriflanders 2023 zit erop. Hoe mooi is het om te kunnen stellen dat de teneur tijdens deze beurs overwegend positief was. Land- en tuinbouwers en de hele agrosector toonden duidelijk dat ze beschikken over een enorme veerkracht. Nu is het echter tijd om stappen vooruit te zetten.

Met bijna 67.000 bezoekers kan Agriflanders echt wel geslaagd genoemd worden. Na de niet-aflatende stroom aan ongunstig nieuws in 2022 vonden sectorgenoten elkaar terug in Flanders Expo. De beursslogan ‘Omhels de landbouw’ was dus prima gekozen.

De beurshallen waren goed gevuld. 344 exposanten tekenden present. Ook minister Brouns (cd&v) was tijdens de vierdaagse tweemaal aanwezig. Zoals het een minister van Landbouw betaamt, deed Brouns een opbouwende speech tijdens het openingsevent....

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Edito

Edito: (H)eerlijk dichtbij, maar... voor de consument soms te veraf

Edito Tijdens de ‘Week van de Korte Keten’ – dit jaar van 18 tot 26 mei – zetten weer heel wat producenten hun aanbod aan (h)eerlijke producten extra in de kijker. Verser kunnen de producten niet op je bord belanden, maar toch raakt die consument niet altijd meer op het boerenerf.
Meer artikelen bekijken