Startpagina Auto

De Ford Ranger Raptor is niet te stoppen!

In ons land is de nieuwe Ranger van Ford sinds kort beschikbaar in de meest gespierde versie, de Raptor. Het model staat bekend vanwege zijn uitstekende prestaties, zowel op de weg als off-road. Vooral de offroadprestaties zorgen ervoor dat deze pick-up een unieke plaats inneemt op de Europese markt.

Is het nog nodig om de Ford Ranger voor te stellen? Dit model heeft reeds lang de plaats ingenomen van de Toyota Hilux en de Nissan Navara in het hart van de pick-up-rijders en landbouwers. Sinds begin 2022 heeft de Ranger een marktaandeel van 53,4% in Europa. Meer dan één op de 2 pick-ups in Europa is dus een Ford Ranger. Dat toont meteen het belang van de vernieuwing van het Ranger-gamma. Bovendien kan Ford voortbouwen op zijn jarenlange ervaring met deze modellen. De bekende F150 wordt reeds meer dan 4 decennia gebouwd door Ford in de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Auto

Hongqi E-HS9: de Chinese Rolls-Royce?

Auto Het merk Hongqi was ooit voorbehouden voor de Chinese elite, maar nu komt het naar België met de E-HS9, een indrukwekkende en nogal opzichtige elektrische SUV met 7 zitplaatsen. Is dit genoeg om de concurrentie op een niche-markt aan te gaan?
Meer artikelen bekijken