De Smaakfabriek op Rock Werchter werkt met streekproducten
Rock Werchter kiest voor lokale verankering en duurzame leveranciers. Live Nation en Streekproducten Vlaams-Brabant vzw gaan hiervoor samenwerken. Zo zal De Smaakfabriek, de pop up-keuken tijdens het festival, werken met ingrediënten recht van de lokale boer. Loïc Van Impe stelt de gerechten samen op basis van 19 streekproducten van Straffe Streek.

“Artiesten stellen we graag lokale alternatieven voor bij speciale wensen op hun rider. Cateringpartner Bevers & Bevers werkt grotendeels met Belgische leveranciers. Crew en vrijwilligers krijgen bij voorkeur lokale producten geserveerd. Ook voor non-food aankopen, kiezen we maximaal voor leveranciers uit de buurt. Onze merchandise draagt het fair wear label. Lokaal en lekker primeren ook in onze Belgische pop-up keuken De Smaakfabriek. Met ingrediënten recht van de lokale boer en in samenwerking met Straffe Streek, stelt curator Loïc Van Impe de beste gerechten samen”, zegt Nele...
Dit artikel is alleen voor abonnees
U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt
Al abonnee of geregistreerd?
Log in of Activeer uw abonnement