Startpagina Mechanisatie

Geen SIMA 2024 voor Pöttinger

De Oostenrijkse landbouwmachinefabrikant Pöttinger neemt niet deel aan de SIMA-landbouwbeurs, die in november 2024 in Parijs (F) doorgaat.

Leestijd : 1 min

De fabrikant nam deze beslissing in overleg met zijn vertegenwoordigers in Frankrijk. Pöttinger haalt aan dat de pandemiejaren voor een verandering hebben gezorgd in het beurzenlandschap en in het gedrag van de beursbezoekers. Daardoor verlegt de fabrikant zijn focus naar een directe communicatie met zijn klanten.

Direct contact leent zich beter om innovatieve producten en digitale oplossingen toe te lichten. Met flexibele producttrainingen en -presentaties wil Pöttinger tevens inspelen op de noden van zijn gebruikers.

Ze geven aan om te blijven deelnemen aan (inter)nationale beurzen en evenementen in de toekomst. Wel roepen ze de organisatoren op om hun initiatieven beter op elkaar af te stemmen. “Nu bulkt de internationale beurzenkalender uit. Een wijziging hierin kan ervoor zorgen dat indivituele evenementen terug meer aantrekkingskracht krijgen”, klinkt het bij Pöttinger.

Tim Decoster

Lees ook in Mechanisatie

Weloverwogen investeren in gps-systemen

Mechanisatie De combinatie van investeringssteun (VLIF) en ecomaatregelen ter ondersteuning van precisielandbouw wakkert de interesse in gps-systemen bij akkerbouwers aan. Boer-enadviseur.be peilde naar de aankoopbereidheid bij een tweehonderdtal landbouwers uit Vlaams-Brabant.
Meer artikelen bekijken