Startpagina Vleesvee

Wij leerden werken op gevoel, en daardoor staan we volledig achter ons product

Op de Dag van de Landbouw, 17 september, kan je een kijkje gaan nemen bij hoeve ‘t Waterbos in Herent. Pieter Stessel en Jessie Bosmans verkopen er sinds 2003 vlees van hun eigen Belgisch witblauw-runderen. Dankzij de waardering die ze van hun klanten krijgen, staan ze elke dag met volle goesting op om hard te werken. “Het maakt een wereld van verschil als je elke dag feedback krijgt over je producten”, klinkt het.

Omdat hun hoeveslagerij dit jaar 20 jaar bestaat, en hun winkel 10 jaar, besloten Pieter en Jessie om op 17 september voor de derde keer mee te doen met de Dag van de Landbouw. “De vorige keer dat we deelnamen, openden we onze winkel”, zegt Pieter. “Hoog tijd dus om iedereen nog een keer te verwelkomen op ons bedrijf.”

De waarde van waardering

De passie voor hun vak en hun vlees spat eraf als je met Pieter en Jessie...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Vleesvee

Ammoniakuitstoot in Vlaanderen halveert door inspanningen

Stikstof De ammoniakuitstoot was op 3 juni onderwerp van discussie tijdens de Commissie Leefmilieu. De uitstoot van stikstofoxiden en van ammoniak zal volgens minister Brouns (cd&v) de komende jaren halveren in Vlaanderen. Dat is vastgelegd in maatregelen met een reductie op het niveau van diersoorten, namelijk voor varkens 60% in niet-AEA-stallen (ammoniakemissiearm) en voor rundvee 25%.
Meer artikelen bekijken