Startpagina Mechanisatie

AgroTechniek Holland al driekwart volgeboekt

Driekwart van het beursterrein van AgroTechniek Holland in Biddinghuizen is nu al – met nog vijf maanden te gaan – volgeboekt.

Leestijd : 1 min

“Onder de inschrijvingen voor deze vijfde editie van de outdoor agrobeurs ATH zijn veel bekende, vertrouwde en grote namen maar ook weer de nodige nieuwe- en terugkomers. En dat is een goed voorteken voor deze jubileumeditie”, aldus beursmanager Willem Bierema.

“We zijn momenteel druk bezig met een vernieuwde indeling van de expositievelden waar nieuwkomers verwacht worden zoals Roelama en Kröger. Uiteraard zijn we zeer tevreden met terugkomende merken zoals Kongskilde en ook de John Deere Dealers die op ATH hun 100-jarig bestaan gaan vieren.”

Alles wat boeren boeit

Van woensdag 12 tot en met zaterdag 15 september 2018 staat het Walibi-expositieterrein in Biddinghuizen vier dagen lang in het teken van ‘Alles wat boeren boeit’. Akkerbouwers, melkveehouders, loonwerkers, boeren met een gemengd bedrijf en iedereen die werkzaam is in de landbouw ziet er de nieuwste trekkers en machines, interessante velddemonstraties, alles over trekkerbehendigheid en de allernieuwste trekkermodellen voor testritten op het altijd drukbezochte Trekkerparcours.

Nederlands grootste landbouwevenement AgroTechniek Holland beleefde vanaf 2010 vier succesvolle edities met zo’n 400 exposerende merken en 50.000 bezoekers. De organisatie is in handen van de AgroTechniek Holland BV, de beursorganisatie die 100% eigendom is van Fedecom.

PB en TD

Lees ook in Mechanisatie

Meer artikelen bekijken