Startpagina Mechanisatie

Strautmann en Joskin DistriTECH zetten hun samenwerking dan toch voort

Het verheugt Joskin DistriTECH en Strautmann te kunnen melden dat, in tegenstelling tot een eerste aankondiging op 2 mei jl., zij hun samenwerking wel voortzetten.

Leestijd : 1 min

Strautmann en Joskin DistriTECH waren het inderdaad erover eens dat het belang van hun klanten en hun gemeenschappelijk belang van hen eisten dat zij op het grondgebied van België zouden blijven samenwerken.Alles gaat dus verder zoals voorheen ! De distributie van de Strautmann producten aan de Belgische dealers blijft door Joskin DistriTECH verzorgd.

Strautmann biedt een compleet assortiment voerverdeelmachines (uitkuilers, verdeelwagens, mobiele of stationaire voedermixers), strooiwagens voor stalmest en andere landbouwmaterialen, getrokken en half-getrokken aanhangers en kippers, opraapwagens, silagewagens en polyvalente transportwagens.

Joskin DistriTECH is beschikbaar voor elke prijsofferte, verkoop van materieel, onderdeel en wisselstukken of naverkoopdienstverlening.

Lees ook in Mechanisatie

Tractorverkoop daalt voor 2de jaar op rij

Bedrijfsnieuws Fedagrim, de federatie voor landbouw- en tuinmechanisatie, publiceerde midden januari cijfers over de tractorverkoop en de marktsituatie inzake tractoren van 2023. Eerste conclusie bij het bekijken van de cijfers is dat de verkoop voor het tweede jaar op rij daalt.
Meer artikelen bekijken