Startpagina Mechanisatie

Nieuw model hooglosser bij Dezeure

Dezeure bracht enkele vernieuwingen aan bij zijn hooglosser, model Trans D25.

Leestijd : 1 min

De vernieuwing heeft betrekking op de laadruimte die nu langer is geworden voor een vlotter lossen doordat de hellingsgraad kleiner werd. De langere laadruimte maakt ook het verhogen van het laadvolume mogelijk. Dit kan wenselijk zijn bij groenten of gehakseld gras of maïs. Door het groot volume heb je toch wat gewicht mee.

Montage van een grotere bandenmaat (650/65R30.5) zorgt voor een nog lagere bodemdruk. VF-banden of een bandendrukwisselsysteem behoort ook tot de mogelijkheden.

De losbodem van de hooglosser is ‘universeel’ zodat zowel granen, aardappelen, bieten als groenten kunnen overgeladen worden.

Turbocleaner II

De hooglosser is standaard voorzien voor een eventuele opbouw van een Turbocleaner reinigingsmodule. Hiervan is een nieuwe versie gelanceerd, met de toepasselijke naam Turbocleaner II. Deze is nu beschikbaar met sterrenrollen. Deze zijn vooral gegeerd voor het overladen van kleine / fijne wortelen.

Lees ook in Mechanisatie

Nieuwe frontmaaiers met 4 m werkbreedte

Mechanisatie Krone biedt 2 nieuwe 4 m brede frontmaaiers aan op basis van de EasyCut F 400 CV Fold: de EasyCut F 400 Fold zonder kneuzer, met zwadvijzel, en de EasyCut F 400 CR, met een starre maaibalk en rollenkneuzer.
Meer artikelen bekijken