Startpagina Economie

Brouwen we binnenkort ook vlees in Vlaanderen?

Vlaanderen lanceert een nieuw programma met focus op de eiwittransitie, getrokken door Flanders' FOOD. Zowel hybride vleesproducten als insecten en volledig plantaardige producten hebben een plaats in het programma maar de eiwittransitie blijft volgens de initiatiefnemers vooral een en-en-verhaal waar ook ruimte is voor vleesproducten.

Vlaanderen lanceert een nieuw programma met focus op de eiwittransitie, getrokken door Flanders' FOOD. Zowel hybride vleesproducten als insecten en volledig plantaardige producten hebben een plaats in het programma, maar de eiwittransitie blijft volgens de initiatiefnemers vooral een en-en-verhaal waar ook ruimte is voor vleesproducten.

De consument is kritisch en stelt hoge eisen aan zijn voeding. Er zijn nu al heel wat verschillende eiwitten die we kunnen consumeren, maar toch belandt er maar een fractie daarvan op ons bord. Flanders’ FOOD lanceert...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Economie

Meer artikelen bekijken