Startpagina Auto

Jeep Gladiator V6 3.6 getest

Meer dan een jaar na zijn officiële introductie in Noord-Amerika, heeft de Jeep Gladiator de Atlantische oceaan officieel nog niet overgestoken. Maar een firma uit het Luikse heeft al enkele exemplaren geïmporteerd die klaar zijn om met trots hun diensten op ons platteland te bewijzen.

Gentleman Cars is gevestigd in Melen, nabij Herve. Zij zijn gespecialiseerd in de invoer van Amerikaanse wagens. Bij hen konden we de Jeep Gladiator testen, ruim een jaar voor zijn officiële introductie bij ons. Alle voertuigen voldoen natuurlijk aan de Europese normen alvorens ze aan de klant geleverd worden. Zowel techniek als technologie (radio en multimedia) worden aangepast om bij ons op de baan te gaan. Tevens krijgen ze een trekhaak gemonteerd met een Europese 13-polige stekker.

De Gladiators...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Auto

Hongqi E-HS9: de Chinese Rolls-Royce?

Auto Het merk Hongqi was ooit voorbehouden voor de Chinese elite, maar nu komt het naar België met de E-HS9, een indrukwekkende en nogal opzichtige elektrische SUV met 7 zitplaatsen. Is dit genoeg om de concurrentie op een niche-markt aan te gaan?
Meer artikelen bekijken