Startpagina Voor ons gezin

Ovenschotel met bloemkool, aardappel en gehakt

Deze variant op de klassieke ovenschotel is pure comfortfood. Om zes personen ervan te kunnen laten smullen heb je ongeveer een uur nodig. Reken daarvan een half uur om het voor te bereiden en het ander halfuurtje om het klaar te maken in de oven.

Ingrediënten

1 kg gehakt (varkens-, runder- of kalfsgehakt)

1 bloemkool

40 gr boter

30 gr bloem

700 ml melk

gemalen kaas

peper & zout

nootmuskaat

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Broodje Breydelspek met koolsla, kaas en een pittig sausje

Voor ons gezin Wil je Breydelspek laten schitteren? Dat kan met dit zalige broodje Breydelspek met een heerlijk slaatje van rode kool en spitskool. Met het pittige sausje en het sneetje kaas maak je het broodje extra smeuïg. Het duurt maar 35 minuten om dit broodje te bereiden voor 4 personen.
Meer artikelen bekijken