Startpagina Agrotoerisme

De wereld leren kennen dankzij gastenkamers

Linda Putseys baat samen met haar man Willy Ronsmans in Bertem een akkerbouwbedrijf uit én een Bed & Breakfast, namelijk BertemNatuur. Willy ontfermt zich over de akkers, Linda over de gasten. Destijds was ze bij de eerste generatie landbouwers die gastenkamers op een boerderij aanbood. “Dankzij de internationale gasten die over de vloer komen, heb ik de wereld leren kennen”, geeft Linda aan.

B ij aankomst op het erf ervaart men direct de rust en geborgenheid van de B&B. Bovendien ligt de binnenkoer er kraaknet en verzorgd bij. Linda verwelkomt je met een warm enthousiasme. Al van bij het eerste ogenblik merk je de passie voor de boerenstiel als je met Linda...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Agrotoerisme

Stokerij Van Damme: dat is proeven en beleven van ‘Korrel tot borrel’

Agrotoerisme Spreken we over verborgen parels: ‘Stokerij Van Damme’ mag zich zo noemen. Naast een stokerij, huist de familieboerderij nog een B&B, een koffiehuis en een vergader- en feestzaal. De stokerij is echter de rode draad, als de laatste warme landbouwstokerij van de Benelux. Al de zevende generatie zet zich met hand en tand in om de verschillende takken in de puntjes te verzorgen. “We hebben hier eigenlijk alles om de klant te plezieren”, vertelt dochter Ilse.
Meer artikelen bekijken