Startpagina Mechanisatie

Valtra presenteert nieuwe G-serie tractoren

Valtra presenteerde gisteren, via een online persconferentie omwille van de Covid-19-pandemie waar maar liefst 188 journalisten aan deelnamen, haar nieuwste tractorenreeks, de G-serie. Deze valt tussen de bestaande A- en N-serie en biedt momenteel 4 modellen in het vermogensbereik van 105 tot 135 pk. Het is een tractorenreeks die is voorbereid op precisielandbouwtoepassingen, maar ook op frontladerwerk. Hierom loopt de panoramische voorruit door tot in het dakvenster voor een optimaal zicht.

De G-serie geeft de aftrap voor de vijfde generatie Valtra-tractoren. Vier uitrustingsniveau’s of optiepaketten zijn beschikbaar op de nieuwe G-serie, namelijk Basic, Comfort, Technology en Technology Pro. Naast de basisuitvoering kan de gebruiker kiezen voor een extra comfort-, technologie- of precisielandbouwpakket.

Valtra voert de strategie hoog in het vaandel waarbij de gebruiker zelf zijn tractor kan samenstellen via zijn persoonlijke klantwensen. Dit kan hij doen via de Unlimited Studios van...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Mechanisatie

Meer artikelen bekijken