Fedecom organiseert online vakbeurs ‘Alles Wat Boeren Boeit’

AgroTechniek Holland wordt uitgesteld, maar Fedecom organiseert wel een online vakbeurs ‘Alles Wat Boeren Boeit’ dat het gevoel van een echte beurs moet geven.
AgroTechniek Holland wordt uitgesteld, maar Fedecom organiseert wel een online vakbeurs ‘Alles Wat Boeren Boeit’ dat het gevoel van een echte beurs moet geven. - Foto: Fedecom

De tweejaarlijkse vakbeurs AgroTechniek Holland (ATH) die in september zou plaatsvinden, is verplaatst naar de zomer van 2022. Deze gaat dan gelijktijdig plaatsvinden met de vakbeurs GroenTechniek Holland (GTH). Daarnaast start Fedecom met de digitale vakbeurs ‘Alles Wat Boeren Boeit, een nieuw initiatief voor de agrosector. Eind september zal een demoversie beschikbaar zijn die Fedecom dan bij leden en exposanten gaat presenteren.

Het biedt alles wat een echte ‘live’ beurs ook biedt. Gedurende een aantal dagen komen bezoekers met exposanten op het platform live in contact en bedienen productspecialisten bezoekers op een eigen virtuele beursstand met live-chats, webinars of video’s over de machines en technieken. Al de live evenementen worden door bezoekers op gezette tijden gevolgd via allerlei social media-kanalen. Ook zullen financieel interessante beursacties worden aangeboden aan bezoekers, te verzilveren bij de exposant. Zelfs het populaire Trekkerparcours keert terug tijdens onze online beursdagen! Én noviteiten kunnen meedingen naar de innovatieprijs de Bronzen Sikkel. De virtuele vakbeurs “Alles Wat Boeren Boeit” zal naar alle waarschijnlijkheid in november voor de bezoekers starten.

Het platform bootst niet alleen een virtuele vakbeurs na, maar levert het hele jaar door op het moment dat exposanten of bezoekers dat willen interessante informatie. “Alles Wat Boeren Boeit” wordt daarmee een grote showroom van alle machines en technieken die voor de agrariërs, loonwerkers en agrarische dienstverleners van belang zijn.

Fedecom

Meest recent

Meest recent