Startpagina Archief

Cake met Brugge Goud

en banaan

Vind je het soms moeilijk kiezen tussen kaasplank of dessert? Deze cake verenigt het beste van twee werelden, zonder aan zoetheid in te boeten. Laat je verbazen (want dat durven ze al eens, die Belgische kazen).

Wat heb je nodig?

-150 g Brugge Goud fijn geraspt

-75 g boter + extra om in te vetten

-75 g ruwe suiker

-3 eieren

-200 g bloem

-bakpoeder (1 zakje van 16 g)

-1 dl volle melk

-zout

-1 banaan

-sap van een halve citroen

-100 g amandelschilfers

Hoe ga je te werk?

Klop de boter,...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De zuivelmarkten sputteren

Economie Geen goed nieuws voor onze melkveehouders. Er is een ommekeer op de zuivelmarkten gaande. De steeds hogere melkaanvoer in combinatie met de handelsoorlogen, doen de zuivelmarkten sputteren.
Voir plus d'articles
Meest gelezen