Startpagina Archief

Terug naar de natuur

“Voedsel produceren, is heel mooi. In deze setting kunnen we ook zoveel leren omdat je back to basics gaat, terug naar de natuur, naar de grond. Daar maken we dikwijls te weinig tijd voor, we worden te vaak geleefd. Zoveel mensen zitten vast in die rollercoaster, ik ook regelmatig. Nochtans kan je nergens beter dan op het platteland even op die pauzeknop duwen. Niks mooier dan de boerebuiten.”

“Hier moet je je niet haasten van het ene museum naar het andere. Op vakantie wil je ook alles gezien hebben, op enkele dagen tijd. Rush, rush, rush. Hier moet...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Milcobel en NoPalm Ingredients valoriseren weipermeaat tot duurzaam alternatief voor palmolie

Bedrijfsnieuws Dankzij een duurzaam partnerschap zetten de Belgische zuivelcoöperatie Milcobel en de Nederlandse biotechpionier NoPalm Ingredients een belangrijke stap richting een duurzamer circulair voedselsysteem. Op basis van lokale nevenstromen uit de agrifoodsector, met name het weipermeaat bij de mozzarellaproductie van Milcobel, ontwikkelt NoPalm Ingredients via fermentatietechnologie innovatieve duurzame ingrediënten die palmolie kunnen vervangen.
Voir plus d'articles
Meest gelezen