Startpagina Archief

“Landbouwers moeten durven autonomie opgeven”

ING België heeft als bank een sterke positie in de voedingsindustrie, maar vertegenwoordigt in de primaire sector slechts een bescheiden marktaandeel. Toch heeft de bank volgens food & agri-directeur Willem ter Heerdt door haar kennis van de hele keten de ondernemende boer veel te bieden.

Wi...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Milcobel en NoPalm Ingredients valoriseren weipermeaat tot duurzaam alternatief voor palmolie

Bedrijfsnieuws Dankzij een duurzaam partnerschap zetten de Belgische zuivelcoöperatie Milcobel en de Nederlandse biotechpionier NoPalm Ingredients een belangrijke stap richting een duurzamer circulair voedselsysteem. Op basis van lokale nevenstromen uit de agrifoodsector, met name het weipermeaat bij de mozzarellaproductie van Milcobel, ontwikkelt NoPalm Ingredients via fermentatietechnologie innovatieve duurzame ingrediënten die palmolie kunnen vervangen.
Voir plus d'articles
Meest gelezen