Startpagina Archief

Salade van savooikool

Savooikool is op zijn best tijdens de koude wintermaanden, maar deze salade met spek, ei en een eenvoudige dressing houdt je gegarandeerd warm. Je hebt 25 minuutjes nodig om deze lekkere salade te kunnen voorschotelen aan vier personen.

Ingrediënten

150 g savooikool

1 radicchio/roodlof

2 teentjes knoflook

4 eieren

150 g gerookte spekreepjes

2 sneetjes boerenbrood

Voor de vinaigrette:

100 ml olijfolie

80 ml witte wijnazijn

1 sjalotje

1 teentje knoflook

1 tl mosterd

peper en zout

Recept

Maak de dressing:

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Milcobel en NoPalm Ingredients valoriseren weipermeaat tot duurzaam alternatief voor palmolie

Bedrijfsnieuws Dankzij een duurzaam partnerschap zetten de Belgische zuivelcoöperatie Milcobel en de Nederlandse biotechpionier NoPalm Ingredients een belangrijke stap richting een duurzamer circulair voedselsysteem. Op basis van lokale nevenstromen uit de agrifoodsector, met name het weipermeaat bij de mozzarellaproductie van Milcobel, ontwikkelt NoPalm Ingredients via fermentatietechnologie innovatieve duurzame ingrediënten die palmolie kunnen vervangen.
Voir plus d'articles
Meest gelezen