Startpagina Archief

Makkelijke appeltaart

Met dit recept kan je een makkelijke appeltaart maken waar iedereen dol op is. Heerlijk als vieruurtje of als dessert met een bolletje ijs! Je hebt 50 minuten in totaal nodig om het aan 8 personen voor te kunnen schotelen.

Ingrediënten

3 à 4 appels

2 eieren

120 g suiker

3 zakjes vanillesuiker

190 g zelfrijzende bloem

4.5 el melk

4.5 el zonnebloemolie of andere neutrale olie

snuifje zout

Voor het suikerlaagje:

1 ei

3 el suiker

80 g boter

Voor de slagroom:

300 ml room

3 el bloemsuiker

Recept

Laat de oven voorverwarmen op 200°C.

Maak het taartbeslag: neem een mengkom en roer...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Smaakevent Vleesch brengt vurige ode aan het slagersvak

Veeteelt Op 8 mei stond evenementenlocatie ArtCube in Gent in vuur en vlam voor Vleesch, een culinair evenement dat een ode bracht aan het slagersambacht. VLAM (Lekker van bij ons) zorgde samen met de Gentse chef Sam D’Huyvetter voor een boeiende avond met masterclasses en een culinaire wandeling met vlees van bij ons.
Voir plus d'articles
Meest gelezen