Startpagina Archief

FoodFest maakt met pop-up ‘Deli’ brug tussen boer en sterrenchef

Op 5 juni opende in Antwerpen Zuid de nieuwe pop-up Deli. Dit is een uniek maar tijdelijk concept waarbij de consument 8 weken lang kan proeven van Belgische producten en

afhaalgerechten, gemaakt met lokale producten.

#Boerentrots steunt dit initiatief.

In het toeristische Antwerpen Zuid is het fijn vertoeven tussen alle restaurantjes en hippe cafeetjes. Althans toch voor de coronacrisis. Vrijdag 5 juni opende er ook de nieuwe pop-up ‘Deli’, een initiatief van Sergio Herman en Syrco Bakker. Door de coronacrisis moesten ze hun restaurants tijdelijk sluiten en kon het culinaire evenement...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Preiteler Willem Vercruysse: “Lobularia maritima helpt me bij beheersen tripsen”

Werktuigendagen Willem Vercruysse (64) teelt prei en krulpeterselie in Nokere, een deelgemeente van Kruisem. Net als veel andere telers krijgt hij tijdens warme, droge zomers te maken met tabakstripsen in zijn prei. Op vraag van proefcentrum Viaverda wordt op een praktijkperceel van hem het effect van ‘Lobularia maritima’ (zilverschildzaad) als bankerplant voor nuttige insecten uitgetest, om zo de populatie tripsen onder controle te houden.
Voir plus d'articles
Meest gelezen