Startpagina Archief

Gepaneerde rog met frisse puree

Paneer je rog en bak ze in de pan voor vis met een heerlijk krokant korstje. Combineer met een frisse puree van zure room en groentjes. Na 40 minuten kan je dit gerecht aan 4 personen voorschotelen.

Wat heb je nodig?

Voor de gepaneerde rog:

4 stukken rogfilet

40 g paneermeel

40 g bloem

1 ei

1 citroen

1 el boter

1 el olijfolie

peper

zout

Voor de puree:

600 g aardappelen, bintjes

200 g boontjes

200 g erwtjes

1 bussel waterkers

1 el zure room

peper

zout

Hoe ga je te werk?

Schil de aardappelen en kook ze gaar in kokend gezouten water.

Giet ze af en laat de aardappelen nog even drogen op het vuur.

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Zwarte bladluizen duiken op in suikerbietvelden

Bieten De laatste dagen ontvangt het Bieteninstituut (KBIVB) steeds meer meldingen van suikerbietenpercelen waar zwarte bladluiskolonies (Aphis fabae) opduiken. Deze toename is echter sterk plaatsgebonden: niet alle velden zijn getroffen, en de plaagdruk varieert aanzienlijk van perceel tot perceel.
Voir plus d'articles
Meest gelezen