Startpagina Archief

Winterse panzanella

Panzanella is een populair voorgerecht van oud brood uit de Italiaanse keuken. Je kan dit gerecht een Belgische toets geven door er spruitjes, appel en kalfsoester aan toe te voegen. Je hebt een uur nodig om er 4 personen van te kunnen laten smullen.

Wat heb je nodig?

4 kalfsoesters

200g gerookte spekblokjes

400g spruitjes

300g rucola

4 teentjes knoflook

2 appelen

1 citroen (sap en zeste)

100g walnoten

4 sneden boerenbroden

1 el olijfolie

2 el boter

peper

zout

Voor de vinaigrette

2 el olijfolie

1 el witte balsamicoazijn

1 kl honing

1 kl mosterd

1 rode ui

Hoe ga je te werk?

Verwarm de oven voor op 180°C.

Maak de spruitjes schoon en snijd in de helft. Verdeel...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Kruising van Wagyu en Holstein levert mooie resultaten op

Libramont In rundvee bestaan er tal van rassen en kruisingen tussen rassen zijn zo oud als de veeteelt zelf. Soms zijn er toch verrassende, nieuwe kruisingen. De Waalse familie Pierard kruist systematisch Wagyu met Holstein en is heel tevreden met het resultaat.
Voir plus d'articles
Meest gelezen