Startpagina Archief

Wok met zeewolf

Wokken met vis, het is eens iets anders. Zeewolffilet leent zich perfect om heerlijk goudbruin te wokken. Voeg een mix van heerlijke kruiden en groenten toe. Nog wat noedels daarbij en iedereen is blij. Je hebt zo’n 40 minuten nodig om het te bereiden voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

1 ui

2 teentjes knoflook (geperst)

250 g groene boontjes

250 g groene asperges

150 g erwten

1 bosje koriander

400 g zeewolven

0,50 cm gember

2 tl currypoeder

1 el sambal oelek

2 el ketjap manis

250 g noedels

zonnebloemolie

Hoe ga je te werk?

Bereid de noedels zoals vermeld op de verpakking.

Snijd de ui in ringen. Rasp de gember fijn.

Snijd de zeewolf in hapklare blokjes. Wok de vis samen met de gember, look en het currypoeder op...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen