Startpagina Archief

Kaasdip met kruidige aardbeien

Zin in een heerlijk, fris hapje dat ook nog eens makkelijk klaar te maken is? Dan is deze kaasdip met aardbeien iets voor jou. We gingen hier aan de slag met geitenkaas recht van bij de boer. na 20 minuten kunnen 4 personen hiervan smullen.

Wat heb je nodig?

100 g zachte geitenkaas

75 g Griekse yoghurt

10 blaadjes munt

0,25 kl chilivlokken

0,50 kl roze peper

400 g aardbeien

1 citroen

2 el zonnebloempitten

olijfolie

zout

crackers

Hoe ga je te werk?

Meng voor de dip de geitenkaas met de Labneh of yoghurt en kruid bij met peper en zout.

Rasp de citroen tot je 1 koffielepel hebt.

Rooster de zonnebloempitjes in een droge pan. Hak ze grof en meng met een snuf zout, de chilivlokken en roze peper.

Snijd de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Kruising van Wagyu en Holstein levert mooie resultaten op

Libramont In rundvee bestaan er tal van rassen en kruisingen tussen rassen zijn zo oud als de veeteelt zelf. Soms zijn er toch verrassende, nieuwe kruisingen. De Waalse familie Pierard kruist systematisch Wagyu met Holstein en is heel tevreden met het resultaat.
Voir plus d'articles
Meest gelezen