Startpagina Archief

Pastinaaksoep

Geef je pastinaaksoep extra veel smaak door te werken met Belgische abdijkaas. Werk af met croutons voor een krokantje. Na een half uur kan je deze soep voorschotelen aan 4 personen.

Wat heb je nodig?

Voor de soep:

1 ui

1 teentje knoflook

500 g pastinaken

1 preiwit

1 bloemige aardappel

150 g Père Joseph

1 l kippenbouillon

olijfolie

peper

zout

8 takjes platte peterselie

80 ml room

Voor de croutons:

3 sneden oud brood

0,50 tl chilivlokken

0,50 kl garam masala

Hoe bereid je de soep?

Pel en snijd de ui in stukken. Pel en plet de knoflook.

Schil de aardappel en pastinaak, snijd in stukken. Spoel de prei en...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Kruising van Wagyu en Holstein levert mooie resultaten op

Libramont In rundvee bestaan er tal van rassen en kruisingen tussen rassen zijn zo oud als de veeteelt zelf. Soms zijn er toch verrassende, nieuwe kruisingen. De Waalse familie Pierard kruist systematisch Wagyu met Holstein en is heel tevreden met het resultaat.
Voir plus d'articles
Meest gelezen