Startpagina Archief

Kalfsfricassee met spekblokjes

Deze kalfsfricassee met spekblokjes is een hartverwarmende klassieker. Het is een gerecht dat jong en oud zal smaken. Je kan het combineren met smeuïge aardappelpuree voor een ideale en gezellige familiemaaltijd! Na een bereiding van 85 minuten kunnen 4 personen hiervan smullen.

Wat heb je nodig?

1 ajuin

1 el olijfolie

boter

200 g gerookte spekblokjes

600 g kalfsstoofvlees

peper

zout

500 ml kalfsfond

3 takjes tijm

1 blaadje laurier

350 g champignons

350 g wortelen

2 stengels groene selder

150 ml room

1 citroen (sap)

1 el worcestersaus

2 el peterselie (fijngehakt)

1 el maïszetmeel (optioneel)

Hoe bereid je het?

Snipper de ui fijn. Stoof de ui glazig in een stoofpot met de olijfolie en een klontje boter. Voeg het...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Bladziekten rukken op in bietenvelden

Bieten Het Bieteninstituut (KBIVB) meldt dat uit de waarnemingen van deze week blijkt dat er symptomen van bladziekten waargenomen zijn op ruim 85% van de suikerbietpercelen. De aantasting gebeurt voornamelijk door Cercospora.
Voir plus d'articles
Meest gelezen