Startpagina Archief

Cheesecake met yoghurt en blauwe bessen

Zin in een luchtige en frisse cheesecake met een lokale twist? Deze versie combineert romige yoghurt en plattekaas met sappige blauwe bessen van bij ons. Gebruik biologische zuivel en seizoensfruit voor een extra puur resultaat. Ideaal als zomers dessert of feestelijk gebakje!

Wat heb je nodig?

150 g Digestive-koekjes

75 g boter

12 g gelatine

1 citroen (zeste en sap)

100 g slagroom

150 g plattekaas

150 g yoghurt

80 g suiker

1 eiwit

1 el poedersuiker

150 g blauwe bessen

Hoe bereid je het?

Een dag of 3 uur op voorhand:

Verwarm de oven tot...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen