Startpagina Agro-Expo

Agro-Expo Vlaanderen kijkt uit naar januari

De organisatie van Agro-Expo Vlaanderen haalt opgelucht adem nu het organiseren van beurzen weer mogelijk wordt. Deze tweejaarlijkse vakbeurs in Expo Roeselare staat van zaterdag 29 januari tot maandag 31 januari 2022 op de agenda.

Normaal gebeurt de opstart van deze regionale beurs enkele maanden vroeger in het voorjaar, maar Covid-19 besliste hier anders over.

“Na maanden lang bang afwachten vertrouwen we op de maandelijkse groei van de vaccinatiepercentages en hopen we dat alles weer binnenkort een beetje normaal mag evolueren zonder al teveel beperkende Covid-voorschriften”, stelt Marc Debode, secretaris van Agro-Vlaanderen, in een persbericht. “Het inrichtend bestuur met de diverse...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Agro-Expo

Debat prijsvorming en uitdagingen in de pluimvee- en varkenshouderij

Agro-Expo Agro-Expo in Roeselare mag terugblikken op een topeditie, met maar liefst 18.000 bezoekers op 3 dagen tijd. En ook naast de beursvloer was er het een en ander te beleven. Zo was er op 29 januari een debat over de prijsvorming en uitdagingen in de pluimvee- en varkenshouderij. De verschillen tussen beide sectoren zijn groot, maar de uitdagingen zijn dezelfde.
Meer artikelen bekijken