Startpagina Interpom 2021

Interpom en Agribex gaan door, met Covid Safe Ticket én verplicht mondmasker in beurshallen

De organisatoren van Interpom en Agribex bevestigen dat hun beurs doorgaat. Naast het Covid Safe Ticket is in de beurshallen, na de nieuwe maatregelen van het Overlegcomité, het dragen van een mondmasker verplicht!

De internationale aardappelbeurs Interpom heeft in Kortrijk Xpo plaats van 28 november tot en met 30 november. Van 8 tot en met 12 december heeft het landbouwsalon Agribex in Brussels Expo plaats. Beide organisaties zien strikt toe op het naleven van alle maatregelen. Dat betekent onder meer het voorleggen van het Covid Safe Ticket. En nu ook het verplicht dragen van een mondmasker.

Christophe Vermeulen, CEO Belgapom, mede-organisator Interpom: “Uiteraard is Belgapom, en bij uitbreiding de hele...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Interpom 2021

Via camera’s, drones en 5G: geen àl te ver-van-ons-bedshow?

Interpom Ziekte en onkruid op gewassen bespeuren via hyperspectrale camera’s, die – geïnstalleerd op een drone – over het veld vliegen, en vervolgens aan de hand van die beelden snel en plaatsspecifiek behandelen. Het klinkt allemaal nogal futuristisch, maar dankzij onderzoek van het Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek (ILVO) zou het misschien al binnen een paar jaar geen ongewoon zicht meer kunnen zijn op het Vlaamse platteland.
Meer artikelen bekijken