Startpagina Groenten

Groenten en fruit uit België eyecatchers in Londen

Een netwerkdiner georganiseerd door Fresh From Belgium, de afdeling BtoB buitenland van VLAM, bracht een gezelschap van handelaars, journalisten en food bloggers samen in Londen om de kwaliteitsvolle Belgische groenten en fruit op een andere manier te leren kennen.

Het evenement in New Covent Garden's Food Exchange op 22 november jongstleden bracht een selecte groep Britse en Belgische organisaties samen om de beste Belgische groenten en fruit te proeven die deze winter beschikbaar zijn voor de Britse markt.

De Vlaamse chef-kok Bart Sablon nam de keuken van Mission Kitchen over en kookte live een reeks gerechten met verse producten. Hij werd bijgestaan door de Londense chef-kok en receptontwikkelaar Yvonne Poon.

Gasten...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Groenten

“We schillen asperges voor meer dan 90% van onze klanten”

Groenten Asperges – ook ‘het witte goud’ genoemd – zijn nog 1 van de laatste echte seizoensgroenten. Het seizoen loopt van half maart/begin april tot 24 juni, de feestdag van Sint-Jan. Dat is ook zo bij Dirk Lievens en Anne-Marie Blockx in Geel. “De combinatie met de aardbeienteelt is uitdagend, maar gelukkig kunnen we rekenen op medewerkers die meedenken en vooruitkijken”, zegt Dirk.
Meer artikelen bekijken

Vind uw droomjob in de land- en tuinbouw

CRV

Sint-Denijs-Westrem, Oost-Vlaanderen, België

Solliciteer nu

Pluimveehandel Haerinck

Anzegem, West-Vlaanderen, België

Solliciteer nu

DLV, studie- en adviesbureau

Wetteren, Oost-Vlaanderen, België

Solliciteer nu

Vind de medewerker die echt bij u past.

Plaats een vacature
Bekijk alle vacatures