Startpagina Voor ons gezin

Gebraiseerde hondshaai, gestoofde prei met dille, Dugléré-saus

Hoofdgerecht voor vier personen. Prei staat centraal in dit visgerecht. Hondshaai, vis van de maand april, past hier perfect bij. Het geheel maak je af met zelfgemaakte Dugléré-saus. Vergeet niet de oven voor te verwarmen op 200 °C. Smakelijk!

Wat heb je nodig?

2 stuks hondshaai, gefileerd

1 sjalot, fijngesneden

50 ml witte wijn

50 ml visfumet

100 ml visfumet of bouillon van zwemkrabben

100 ml kookvocht mosselen

100 ml room

1 tomaat, in kleine blokjes gesneden...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Wouter Deboot en Yves Lampaert trappen campagne Dag van de Landbouw op gang

Actueel Op zondag 14 september organiseren Boerenbond en Landelijke Gilden de 43ste editie van de Dag van de Landbouw. Op deze opendeurdag van de Vlaamse land- en tuinbouwsector zetten 42 land- en tuinbouwbedrijven over heel Vlaanderen de deuren open. Je kan de lokale landbouw die dag beter leren kennen, want lekker tafelen start bij de boeren.
Meer artikelen bekijken