Startpagina Agribex 2019

Eerste Ladies’ Day is geslaagd

Na Milcobel, ForFarmers en ABS, kon Agribex niet achterblijven met een vrouwenverwendag. Op 5 december kon elke vrouw in de bloemetjes worden gezet op de Agribex’ Ladies’ Day. Verschillende landbouwersvrouwen lieten er hun stem horen als spreker. Hun boodschap naar de kersverse landbouwminister Hilde Crevits: een beter inkomen en een simpelere administratie zou hun leven een pak gemakkelijker maken.

Tijdens Agribex werd speciale aandacht gegeven aan de vrouw op het landbouwersbedrijf, met een Ladies’ Day. Met 4 sprekers, cava en koffie werden tal van vrouwen verwelkomd en verwend. Coördinator van Liv, het landelijk infopunt voor vrouwen, An Deneffe leidde het event in goede banen. Wat we vooral onthouden, is dat je vooral uit het goede hout moet gesneden zijn om landbouwersvrouw te zijn en je niet per se van boerenkomaf moet zijn. Varkenshoudsters Mieke Verniest en Siska Vanpeteghem waren bijvoorbeeld geen boerendochters, maar vonden...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Agribex 2019

Winnaar vlegelhangen bij Deutz-Fahr

Bedrijfsnieuws Deutz-Fahr organiseerde afgelopen najaar op zo’n 18 plaatsen in de Benelux een roadshow. Hierbij kon tijdens een wedstrijdje vlegelhangen het gebruik van een tractor gewonnen worden.
Meer artikelen bekijken