Startpagina Voor ons gezin

Knolseldersoep met croutons en garnalen

Niets zo lekker dan een kom dampende soep op een koude winterdag! Voor dit recept werk je de knolseldersoep af met grijze garnalen voor een op-en-top Belgisch gerecht. Je hebt ongeveer 45 minuten nodig om deze heerlijke soep voor te kunnen schotelen aan 4 personen.

Wat heb je nodig?

1 knolselder

1 grote bloemige aardappel

1 ui

3 teentjes knoflook

2 el fijngesnipperde bieslook

2 sneetjes oud brood

1,2 l groentebouillon

1 takje rozemarijn

200 ml lichte...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Broodje Breydelspek met koolsla, kaas en een pittig sausje

Voor ons gezin Wil je Breydelspek laten schitteren? Dat kan met dit zalige broodje Breydelspek met een heerlijk slaatje van rode kool en spitskool. Met het pittige sausje en het sneetje kaas maak je het broodje extra smeuïg. Het duurt maar 35 minuten om dit broodje te bereiden voor 4 personen.
Meer artikelen bekijken