Startpagina Covid 19

Sabine Neyens (Kemmel): ‘Als zorgverlener in de frontlinie en ook heldin op het landbouwbedrijf’

“De solidariteit van de vrienden die je nu echt leert kennen in moeilijke tijden is van onschatbare waarde. Het zijn bange tijden, ja. We leven van dag tot dag.” Sabine Neyens (37) combineert 2 jobs: ze werkt enerzijds in de thuisverpleging en helpt anderzijds thuis op het landbouwbedrijf bij haar man Bart Boudry en haar schoonouders. Daarbovenop is ze moeder van 3 jonge kinderen. “Heldin? Dat zie ik zo niet.”

Elke avond om 20 uur gaan in Vlaanderen de handen op elkaar voor het applaus voor onze helden: de medewerkers in de zorgsector, maar ook voor iedereen die in een van de vele essentiële sectoren werkt, zoals de landbouw- en voedingssector er ook zijn.

Groenten in het teeltplan

Hubert Boudry en zijn vrouw namen in Kemmel (een deelgemeente van Heuvelland in West-Vlaanderen) ruim 40 jaar geleden het bedrijf over van haar...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Covid 19

Covid-uitbraak zet China aan tot extra toezicht van diepvriesvoedsel

Covid 19 De recente heropleving van Covid-19 in China zet de invoer van diepgevroren voedsel opnieuw onder intensief toezicht, melden Chinese media. De Chinese autoriteiten zijn daartoe overgegaan op basis van de veronderstelling dat het mogelijk is om het virus op te lopen via voedselverpakkingen.
Meer artikelen bekijken