Startpagina Covid 19

Klantenbeleving centraal in nieuwe inspiratiegids voor hoevewinkels

#rechtvanbijdeboer #lekkervanbijons #ikkooplokaal #...: meer mensen tonen door de coronacrisis grotere interesse in de korte keten. De hoevewinkel is maar een van de lokale verkooppunten. Maar wat zijn de wensen en behoeften van die consument, vroeg men zich bij Inagro en Vives af. Antwoorden werden gebundeld in een inspiratiegids voor hoevewinkels.

Veilig en vers voedsel, zonder wachtrijen in de supermarkten of verre verplaatsingen. De coronacrisis zorgt er onder meer voor dat de rechtstreekse verkoop van producent naar consument stevig aan belang wint. Het wordt echter belangrijk om straks - na het uitvlakken van de coronacrisis - ook de verkoop via de korte keten warm te houden. En dan kan een inspiratiegids voor hoevewinkels zeker helpen.

Duurzaamheid

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Covid 19

Covid-uitbraak zet China aan tot extra toezicht van diepvriesvoedsel

Covid 19 De recente heropleving van Covid-19 in China zet de invoer van diepgevroren voedsel opnieuw onder intensief toezicht, melden Chinese media. De Chinese autoriteiten zijn daartoe overgegaan op basis van de veronderstelling dat het mogelijk is om het virus op te lopen via voedselverpakkingen.
Meer artikelen bekijken