Startpagina Covid 19

Prakijkcentra in land- en tuinbouw zetten meer dan ooit in op het gebruik van digitale tools

Alle proef- en praktijkcentra in de land- en tuinbouw hebben uiteraard ook hun werking aangepast. Indooractiviteiten zijn tot eind augustus geschrapt. Afhankelijk van de evolutie van de epidemie en de maatregelen opgelegd door de Nationale Veiligheidsraad, is vandaag ook onduidelijk wanneer en hoe evenementen in de buitenlucht worden heropgestart. “Meer dan ooit wordt digitaal gewerkt, door medewerkers maar ook in de relatie met onze land- en tuinbouwers”, zegt Mia Demeulemeester, voorzitter van de praktijkcentra.

Zoals overal is het een uitdaging om met alle maatregelen om te gaan. Vandaag maandag 4 mei wordt een deel van de economie heropgestart.

“Alle praktijkcentra in de land- en tuinbouw hebben hun werkzaamheden zo goed mogelijk verder gezet met veel thuiswerk, maar ook veel bedrijvigheid op de site”, zegt Mia Demeulemeester, die het onderzoeks- en...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Covid 19

Covid-uitbraak zet China aan tot extra toezicht van diepvriesvoedsel

Covid 19 De recente heropleving van Covid-19 in China zet de invoer van diepgevroren voedsel opnieuw onder intensief toezicht, melden Chinese media. De Chinese autoriteiten zijn daartoe overgegaan op basis van de veronderstelling dat het mogelijk is om het virus op te lopen via voedselverpakkingen.
Meer artikelen bekijken