Startpagina Covid 19

Machinebeurs Eima naar februari, Space afgeblazen

De Italiaanse machinebeurs Eima wordt vanwege corona verplaatst van november 2020 naar februari 2021. De Franse veeteeltbeurs Space schort de editie van 2020 eveneens op vanwege het virus. Eerder al werd de Franse machinebeurs Sima verplaatst naar februari volgend jaar. De Agritechnica staat ook in 2021 gepland waardoor het dus een bomvol beursjaar wordt.

De Eima geldt na het Duitse Agritechnica als de grootste machinebeurs in Europa. De beurs trok vorig jaar 2.000 standhouders en 317.000 bezoekers. De voorzitter van de organiserende federatie agrotechniek in Italië, Alessandro Malavolti, stelt in een verklaring dat reizen binnen de EU nog te onzeker is. In sommige landen worden maatregelen versoepeld, maar niet overal en zeker niet overal in dezelfde mate. De beurs is verplaatst naar 3 tot en met 7 februari.

Op de oorspronkelijke data, 11 tot en met 15 november, zal de Eima via haar website een ‘...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Covid 19

Covid-uitbraak zet China aan tot extra toezicht van diepvriesvoedsel

Covid 19 De recente heropleving van Covid-19 in China zet de invoer van diepgevroren voedsel opnieuw onder intensief toezicht, melden Chinese media. De Chinese autoriteiten zijn daartoe overgegaan op basis van de veronderstelling dat het mogelijk is om het virus op te lopen via voedselverpakkingen.
Meer artikelen bekijken