Startpagina Veeteelt

25-jarig jubileum Innov'Space: digitaal alternatief, reële innovaties

In het kader van het coronavirus moesten alle belangrijke evenementen worden uitgesteld. Dit was ook het geval voor de 34ste editie van Space, een belangrijke internationale veehouderijbeurs. De Franse beurs ging in digitale vorm toch door van 15 tot 18 september. Op verzoek van de exposanten werd de Innov'Space-wedstrijd op de beurslocatie in Rennes gehouden. Hier kon het 25-jarig jubileum van de innovatiewedstrijd worden gevierd.

Dit jaar werden ondanks de bijzondere context zo'n 70 aanvragen ingediend voor de Innov’Space wedstrijd. Hiervan zijn er 26 bekroond met 1 of 2 sterren. We kunnen hierbij slechts enkele aan bod laten komen. Opgemerkt moet worden dat de jury voor de 25 jaar dat de wedstrijd bestaat ook een overzicht heeft gemaakt van de producten, het materieel en de diensten die sinds 1995 zijn bekroond. Het overzicht kan je bekijken op de beurswebsite: www.space.fr.

Een autonome voerrobot...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Veeteelt

Nederland keurt nog 2 blauwtongvaccins goed

Veeteelt In Nederland heeft ontslagnemend minister van Landbouw Piet Adema een tweede en derde vaccin tegen het blauwtongvirus goedgekeurd voor gebruik. Dit heeft hij besloten na een positief advies van het Bureau Diergeneesmiddelen van het agentschap College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (aCBG) en de Commissie toelating diergeneesmiddelen.
Meer artikelen bekijken