Startpagina Voor ons gezin

Steak-friet en herfstsalade met choronsaus

Steak-friet, Belgischer kan het niet. Maak je deze klassieker in de herfst klaar, dan geniet je ook nog eens van heerlijke herfstsalade van pompoen, pastinaak en champignons. Je hebt een uur en een kwartier nodig om het aan 4 personen voor te schotelen.

Ingrediënten

4 steaks

2 pastinaken

2 rode uien

250 g pompoenblokjes (zonder schil)

150 g champignons

2 el fijngehakte peterselie

1 el honing

2 el witte wijnazijn

6 frietaardappelen...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Broodje Breydelspek met koolsla, kaas en een pittig sausje

Voor ons gezin Wil je Breydelspek laten schitteren? Dat kan met dit zalige broodje Breydelspek met een heerlijk slaatje van rode kool en spitskool. Met het pittige sausje en het sneetje kaas maak je het broodje extra smeuïg. Het duurt maar 35 minuten om dit broodje te bereiden voor 4 personen.
Meer artikelen bekijken