Startpagina Archief

Cocotte-eitje

13 oktober is de internationale dag van het ei! Dit bommetje vol voedzame proteïnen en vitaminen is niet alleen een goede kompaan tijdens het ontbijt. Wanneer de kippen al op stok zijn komt het pas echt tot zijn recht. Imponeer je tafelgenoten met dit verfijnde ovenhapje, dat je in 25 minuten op tafel tovert.

Wat heb je nodig?

4 eieren

4 el room

1 el boter

1 el olijfolie

100 g kleine broccoliroosjes

80 g kastanjechampignons

4 takjes tijm

2 blaadjes salie gesnipperd

1 sjalot, gesnipperd

peper en zout...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Europese politici nemen stelling over GLB-voorstel

Buitenland Het Europees Parlement stelde op 10 september een aantal eisen op voor het volgende Gemeenschappelijk Landbouwbeleid. Ook de lidstaten bediscussiëerden het voorstel van de Commissie op de informele Landbouwraad in Kopenhagen, maar wachten in de eerste plaats op meer informatie.
Voir plus d'articles
Meest gelezen