Startpagina Archief

Konijn in bladerdeeg

Konijn is helemaal terug. Met dit verrassende hoofdgerecht maak je vier eters gelukkig. Het kost je een kwartiertje voorbereiding en een half uur om alles af te maken. Geniet ervan!

Ingrediënten

4 konijnfilets

500 g verse spinazie

olijfolie

peper en zout

20 g dille

120 g fetakaas

1 vel kant-en-klaar bladerdeeg

1 ei

1 el water

Voor de salade:

4 kroppen little gem

12 kerstomaten

Voor de dressing:

1 teentje knoflook

100 ml Griekse yoghurt

2 eetlepels citroenmayonaise

Recept

Maak de spinazie schoon en bak hem kort aan in een lepel olijfolie. Kruid met peper en zout, doe in een vergiet en laat goed uitlekken. Snijd de dille fijn....

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Nederland voert ondergrens van 1 mol per ha in

Actueel In Nederland heeft ontslagnemend minister van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur Femke Wiersma op 13 juni in een brief aan de Tweede Kamer bevestigd dat het Nederlandse kabinet definitief de rekenkundige ondergrens van 1 mol per ha per jaar zal invoeren.
Voir plus d'articles
Meest gelezen