Startpagina Archief

Konijn in bladerdeeg

Konijn is helemaal terug. Met dit verrassende hoofdgerecht maak je vier eters gelukkig. Het kost je een kwartiertje voorbereiding en een half uur om alles af te maken. Geniet ervan!

Ingrediënten

4 konijnfilets

500 g verse spinazie

olijfolie

peper en zout

20 g dille

120 g fetakaas

1 vel kant-en-klaar bladerdeeg

1 ei

1 el water

Voor de salade:

4 kroppen little gem

12 kerstomaten

Voor de dressing:

1 teentje knoflook

100 ml Griekse yoghurt

2 eetlepels citroenmayonaise

Recept

Maak de spinazie schoon en bak hem kort aan in een lepel olijfolie. Kruid met peper en zout, doe in een vergiet en laat goed uitlekken. Snijd de dille fijn....

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen