Startpagina Archief

Afzet vlees van kleine herkauwers

via de korte keten

Op dinsdag 21 mei 2019 had te Geel de afsluitende studiedag plaats van het demonstratieproject ‘Vooruit met de geit, het schaap en het hert – Marktkansen voor vlees van kleine herkauwers’. Hierbij werden de mogelijkheden onder de loep genomen van korteketenafzet voor vlees van kleine herkauwers via de korte keten.

Het project ‘Vooruit met de geit, het schaap en het hert – Marktkansen voor vlees van kleine herkauwers’ neemt de mogelijkheden van korteketenafzet voor vlees van schapen en herten onder de loep. Anderzijds kwam de problematiek van afzet van de geitenboklammeren aan bod en werd ook een toelichting gegeven omtrent de regelgeving en bioveiligheid. Daarnaast werd ook een versnijdingsvideo van een hertenkarkas voorgesteld. Het project wordt gefinancierd...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

‘Waterbassin met 33.000 m3 water is een keiharde noodzaak’, meent Michael Schippers

Aardappelen De Zeeuwse akkerbouwer Michael Schippers heeft een akkerbouwbedrijf in Kamperland op Noord-Beveland. Hij is echt een akkerbouwer die houdt van zo efficiënt mogelijk werken. “Dus een zo laag mogelijke input en een zo hoog mogelijke opbrengst.” Hij ging anderhalf jaar naar het land waar zijn ouders ook een sterke band mee hebben, Canada, zowel om levenservaring op te doen als om te werken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen