Startpagina Archief

Bladerdeegtaartjes

Deze bladerdeegtaartjes met aardappel en en drie verschillende soorten kaas zijn het ideale comfortfood op een wat koudere dag. U hebt slechts een half uurtje nodig om er vier personen van te kunnen laten smullen!

Leestijd : 1 min

Ingrediënten

8 vierkanten vellen bladerdeeg (diepvries), ontdooid

100 g belegen Beauvoordse boerenkaas

100 g Bleu de Moines

50 g gerookte kaas Vierhoekhoeve

2 grote aardappelen

enkele takjes rozemarijn

1 el chilivlokken

olijfolie

peper en zout

Recept

Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en snijd in dunne plakjes, eventueel met behulp van een mandoline.

Rasp de boerenkaas en gerookte kaas. Leg de vellen bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Prik elk vel in met een vork. Verbrokkel de Bleu de Moines onder de geraspte boerenkaas en verdeel over de vellen bladerdeeg. Hussel de aardappelschijfjes met een scheut olijfolie, peper en zout. Rits er de takjes rozemarijn over en meng goed. Verdeel de aardappelschijfjes over de kaas, bestrooi met de chilivlokken en zet 15 minuten in de oven. Bestrooi net voor het serveren met de gerookte kaas. Serveer meteen.

Actueel

Bayer pakt wereldwijde watercrisis aan met nieuwe waterstrategie

Nieuws van maatschappijen Bayer lanceerde op de VN Waterconferentie 2023 in New York een nieuwe waterstrategie. Het bedrijf maakt van water een integraal onderdeel van zakelijke beslissingen, investeringen en de keuze voor leveranciers. De waterstrategie van Bayer weerspiegelt diens positie als belangrijke speler op het gebied van gezondheid en landbouw en moet een impact hebben die verder gaat dan de eigen bedrijfsactiviteiten.
Voir plus d'articles
Meest gelezen