Startpagina Archief

Bladerdeegtaartjes

Deze bladerdeegtaartjes met aardappel en en drie verschillende soorten kaas zijn het ideale comfortfood op een wat koudere dag. U hebt slechts een half uurtje nodig om er vier personen van te kunnen laten smullen!

Ingrediënten

8 vierkanten vellen bladerdeeg (diepvries), ontdooid

100 g belegen Beauvoordse boerenkaas

100 g Bleu de Moines

50 g gerookte kaas Vierhoekhoeve

2 grote aardappelen

enkele takjes rozemarijn

1 el chilivlokken

olijfolie

peper en zout

Recept

Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en snijd in dunne plakjes, eventueel met behulp van een mandoline.

Rasp de boerenkaas en gerookte kaas. Leg de vellen bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Prik elk vel in met...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen